Huwelijk in Barneveld regel je online

Na de introductie van de online trouwplanner op www.barneveld.nl hebben veel trouwlustigen inmiddels hun huwelijk online geregeld via de trouwplanner van de gemeente Barneveld. Via de trouwplanner legden zij snel en gemakkelijk hun trouwdatum, trouwlocatie en trouwambtenaar vast.

Via de trouwplanner op www.barneveld.nl/trouwen kunnen partners digitaal een trouwlocatie en een trouwdatum reserveren. Ook kunnen zij een voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Voor het reserveren van een datum om een geregistreerd partnerschap te regelen, kunnen partners ook op deze website terecht.

De trouwplanner is voor iedereen met trouwplannen of plannen voor geregistreerd partnerschap beschikbaar. Men hoeft niet in de gemeente Barneveld te wonen. Na het reserveren van een datum, betaalt men direct online het tarief voor de huwelijksvoltrekking. Vervolgens ontvangt men een bevestiging van de reservering via de email.

Lees ook:Minder huwelijken in gemeente Groningen
Lees ook:Alles over trouwen in Barneveld
Lees ook:Trouwen op het strand of in de tuin in gemeente Bergen
Lees ook:Gemeente Krimpen aan den IJssel nieuw huwelijksbeleid
Lees ook:Gratis trouwen en flitshuwelijk in Winterswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>