Column: Waar was het persoonlijke tintje?

Het is vandaag 29 april 2011. We konden niet om deze datum heen, want vandaag was het huwelijk van de eeuw… die van prins William en Kate. Het was behalve prachtig om naar te kijken, ook helemaal doorspekt met eeuwenoude Engelse tradities.

Alleen vraag ik me af in hoeverre en waar het persoonlijke tintje van het bruidspaar zelf was. Want in het Koninklijk Huis wordt alles voor jou bepaald. Daar moet je toch niet aan denken als bruidspaar?

Het leukste van je eigen bruiloft is juist zelf bepalen wat je wilt; je kunt hier je eigen gevoel en wensen in kwijt. Juist die personal touch wil je in alle aspecten van deze dag laten zien. En hoe belangrijk is het niet om je bruiloft, die je al maanden aan het organiseren en voorbereiden bent, vast te laten leggen door een fotograaf.

Gister heb ik een fotograaf ontmoet die zo’n dag als deze perfect kan vastleggen: Pierre Richardson. Pierre heeft een prachtige stijl van fotografie; hij weet precies het licht te vangen, de lijnen te vinden, de kleuren te combineren en vooral die speciale momenten vast te leggen. Hij is heel relaxed en brengt dat ook over.

Van poseren moet Pierre – die binnenkort in Nederland komt wonen – niets weten; alles moet zo natuurlijk en spontaan mogelijk. Zo legt hij juist het persoonlijke vast. Het persoonlijke tintje dat ik bij William en Kate heb gemist.

Inge Bergakker,
Seeds of Love Weddingplanner

Lees ook:Koninklijke site over huwelijk prins William en Kate
Lees ook:Jan Smit niet bang voor mediacircus rond huwelijk
Lees ook:Column: Had ik het weer maar onder controle
Lees ook:Penisvergroting en andere ingrepen voor huwelijk
Lees ook:Prins William en Kate Middleton trouwen 29 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>