Trouwen.blog.nl weer actueel

Vandaag vier de romantiek hoogtij. Daarom is er volgens mij geen geschiktere dag dan Valentijnsdag om trouwenblog nieuw leven in te blazen. Dagelijks zal ik jullie op de hoogte houden van de laatste trouwnieuwtjes. Dit moet de plek worden waar je inspiratie op doet voor je huwelijk.

De afgelopen weken heb ik al de nodige berichtjes geschreven, zodat je je niet hoeft te vervelen. Zelf ben ik net voor de jaarwisseling ten huwelijk gevraagd, dus ik zit ‘dicht bij het vuur’. Maar daarover later meer, want ik zal regelmatig hier een column plaatsen.

Bloggen is voor mij niet nieuw. Ik ben al geruime tijd de hoofdredactrice van de succesvolle site http://shoppen.blog.nl en ook http://boeken.blog.nl heb ik onder mijn hoede. Daarnaast ben ik als freelance journaliste werkzaam voor diverse tijdschriften.

Lees ook:Nieuwe blogger gezocht voor Trouwenblog
Lees ook:Huwelijksaanzoek premier Mark Rutte; van vrouw en man
Lees ook:Trouwen in stadhuis Vlaardingen niet mogelijk tot juni 2014
Lees ook:Homohuwelijk in Groot-Brittannië?
Lees ook:Huwelijksaanzoek in debuutroman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>