Trouwenblog: vakantie-update

De redactie van Trouwenblog heeft recent genoten van een inspirerende vakantie. Helaas hebben we tijdens onze afwezigheid wel een aantal mooie bruiloften gemist, zoals het huwelijk van Prins Albert en zijn Charlene. En wat te denken van het ja-woord van Kate Moss? Natuurlijk nemen we deze trouwerijen nog even in beeld.

De aankomende dagen verschijnen er dan ook een groot aantal filmpjes op Trouwenblog. Kun je weer even genieten van al het prille huwelijksgeluk. Daarnaast maak je de aankomende tijd ook kans op leuke boeken. Blijf @Trouwenblog dan ook volgen! Vanaf nu brengen we je weer op de hoogte van het laatste trouwnieuws.

Trouwenblog wenst iedereen een liefdevolle zomer.

Lees ook:Trouwenblog wenst alle lezers fijne kerstdagen
Lees ook:Zo creëer je een prachtige oogmake-up
Lees ook:Hippie bruiloft? Kies voor Yolan Cris
Lees ook:Zo wil hij de bruid wel kussen!
Lees ook:Zo verberg je imperfecties met make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>