Proefpakket maakt keuze voor bedankje makkelijker

Er zijn ontzettend veel sites die huwelijksbedankjes aanbieden. Als bruidspaar is de keuze daardoor ontzettend lastig. Iets kan er op de foto nog zo goed uit zien, hoe zal het in werkelijkheid uitpakken? Bedankjes.nl heeft daarom een speciaal proefpakket samengesteld.

Het pakket bevat allerlei verschillende bedankjes; van kaarsjes tot ‘echtgenootjes’ en speciale kauw… ik bedoel trouwgom. Alle producten in het pakket behoren tot de bestsellers van Bedankjes.nl.

Toen ik dit voorjaar druk in de weer was met de organisatie van mijn huwelijk heeft dit pakket me echt geholpen. Mijn aanstaande zat er helemaal niet op te wachten dat hij steeds linkjes doorgestuurd kreeg van interessante bedankjes; nu kon ik de toppers gewoon voor zijn neus zetten. Iets waardoor de beslissing veel sneller wordt gemaakt.

Kortom: wat ons betreft is het proefpakket van Bedankjes.nl echt een aanrader. Vind je 9,95 euro te duur? Dan hebben we goed nieuws, want in de doos zit ook nog een cadeaubon ter waarde van vijf euro en het populaire Bruid en Bruidegom magazine. Een koopje dus!

Klik hier om het proefpakket onder de loep te nemen, en eventueel te bestellen.

Binnenkort lees je hier meer over de bedankjes die wij uiteindelijk hebben uitgekozen.

Lees ook:Mooiste trouwfoto’s Sjoerd Booij in filmpje
Lees ook:Gehaakte das of vlinderstrik als eyecatcher
Lees ook:Voor wie echt niets wil missen
Lees ook:Beursbezoek in iets meer dan twee minuten…
Lees ook:Alles voor je vrijgezellenfeest – Win pakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>