Trouwkaart op kaars; als cadeau of om te herdenken

Trouwenblog heeft een leuke webshop gevonden met ludieke huwelijkscadeautjes. Yvonne van Katwijck van Lief & Leuk schildert trouwkaarten zoveel mogelijk één op één na op een kaars.

Het kan een kaars zijn als cadeau aan het bruidspaar of een kaars voor de (kerkelijke) inzegening. Daarbij kunnen naar wens 2 dinerkaarsen geschilderd worden met de voorletters van het bruidspaar en een deel van de trouwkaart.

Iedere kaars wordt helemaal ingepakt in doorzichtig beschermfolie; als de kaars gebrand gaat worden bij de inzegening laat ze de bovenrand vrij en kan de kaars aangestoken en gebrand worden voor maximaal 2,5 uur.
Ook is er de mogelijkheid om een herdenkingskaars te laten maken, ook in stijl van de trouwkaart. Deze kan tijdens de inzegening aangestoken worden om hen die er niet meer zijn te herdenken.

Ga naar de site van Yvonne.

Lees ook:Trouwkaart met muziek
Lees ook:Geweldige trouwkaart stijl
Lees ook:Tekst voor je trouwkaart
Lees ook:Geen geld voor kerkelijk huwelijk door crisis in Griekenland
Lees ook:Maak de mooiste trouwkaart zelf bij Pimpelmees

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>