Slank in 28 dagen met metabolismedieet

Wil je voor je bruiloft afvallen, dan hebben we weer een dieet ontdekt dat misschien wel iets voor jou is. ‘Het Metabolismedieet’ van Haylie Pomroy. Sterren als Jennifer Lopez, Cher en Reese Witherspoon hebben er de nodige kilootjes mee verloren. In vier weken verlies je naar verwachting tien kilo.

In dit boek lees je hoe je veel kunt eten en toch kunt afvallen. Voedsel is immers niet je vijand, maar juist je bondgenoot in de strijd tegen de kilo´s. Net door te eten kun je je metabolisme aanwakkeren en zo calorieën verbranden. Hoe doe je dat? Niet door calorieën of grammen vet en suikers te tellen, maar door verschillende voedingsgroepen af te wisselen in een week:

- fase I (ma-di): Veel koolhydraten en fruit
- fase II (woe-do): Veel eiwitten en groenten
- fase III (vrij-zat-zon): Alles van vorige fases, aangevuld met gezonde vetten en oliën

Doordat er geen gewenning optreedt in je metabolisme, zal het vlugger werken en meer verbranden. Niet alleen verlies je zo gewicht, maar daalt ook je cholesterol en stabiliseert je bloedsuikerwaarde. Je zult meer energie hebben, beter slapen en minder stress ervaren. En dat allemaal dankzij… eten!

Bestel het boek meteen bij Bol.com: Het metabolismedieet.

Lees ook:Veel eten en toch afvallen voor de bruiloft
Lees ook:In twee weken in shape voor je bruiloft met tijdschrift
Lees ook:Geheim van slanke bruiden verklapt door Mieke Kosters
Lees ook:Hele gezin in shape voor de bruiloft met Amber Albarda
Lees ook:Vasten voor de bruiloft met Mosley en Spencer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>