Chloé Ally Solid Perfum Necklace

Chloé stelt voor… Ally, Chloé’s nieuwste parfumaccessoire, die vanaf deze herfst in gelimiteerde oplage verkrijgbaar is. Een prachtig sieraad voor de bruid, die tijdens haar grote dag heerlijk wil ruiken.

In het hart van het vrouwelijke medaillon ligt een delicaat, poederkleurig solide parfum. de roos, opnieuw geïnterpreteerd door chloé, onthult haar frisse en sensuele geur. helder en stralend, wordt deze rozengeur vermengd met subtiele noten van magnolia en pioenroos, en versterkt door honingkleurig amber en cederhout.

De Chloé Ally, elegant hangend aan een fijne metalen ketting, stimuleert het tijdloze parfumritueel met een verfijnde, moderne touch. Dit product is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 62,- euro bij enkele geautoriseerde chloé perfumes parfumerieën en de Bijenkorf.

Lees ook:Parfum in elegant medaillon
Lees ook:Oscar de la Renta parfum: live in love
Lees ook:Hele gezin in shape voor de bruiloft met Amber Albarda
Lees ook:Jéh Jewels zorgen voor finishing touch look bruid
Lees ook:Prachtige nagellak kleuren voor dansende bruiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>