Daarom dien je bruidsbeurzen te bezoeken

Het is zover; het bruidsbeurzen seizoen (najaar) is weer van start. Inge Bergakker legt uit waarom het raadzaam is om een beurs te bezoeken tijdens het plannen van je huwelijk.

Zoals de lezer wellicht weet; ook ik organiseer bruidsbeurzen. Vooralsnog in het midden van het land, maar vanaf het voorjaar zal dat landelijk gaan worden. Dus op deze vraag kan ik alleen maar antwoorden; doen! Vooral om inspiratie te krijgen en de gezellige sfeer mee te maken.

Momenteel zijn er veel bruidsbeurzen in het land. De meest bekende zijn toch wel de Love & Marriage beurs en de WeddingFair, maar ons land kent er veel meer. Dit zijn vooral de grote commerciële bruidsbeurzen, maar de beurzen die ik bijvoorbeeld organiseer, zijn voornamelijk in stijlvolle trouwlocaties en gericht op de persoonlijke aandacht.

Trouwlocaties staan ook weleens op de grote bruidsbeurzen, maar merken dat de bezoekers net niet die sfeer kunnen beleven/proeven die zij willen overbrengen. Daarom is het openstellen van een trouwlocatie, in de ambiance van een bruidsbeurs, voor alle partijen zinvol.

Tijdens een bruidsbeurs adviseren diverse trouwbranche gerelateerde bedrijven de bezoekers wat mogelijk is om van hun trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Van het bruidshuis tot de juwelier, van het bruidsboeket tot trouwvervoer. Je kunt het zo gek niet bedenken of een leverancier staat er wel. Je hoeft niet uren te zoeken op het internet en je af te vragen wat de kwaliteit nou daadwerkelijk is. Je kunt als bezoeker veel leveranciers met hun producten tegelijk, onder één dak, meteen spreken en bewonderen! Hoe makkelijk is dat niet?! En stel DAT je nog geen trouwlocatie hebt gevonden waar je wilt trouwen, is dit natuurlijk meteen de mogelijkheid om eentje te bezoeken. De meeste trouwlocaties leiden de bezoekers dan ook graag rond.

Wat ik ook weleens hoor op de bruidsbeurs is dat bruidsparen al een beeld van hun dag hebben en weten wat ze wat willen, maar ineens merken zij wat en hoe ze iets niet willen. En ook dat is heel belangrijk voor je trouwdag. Je komt dus op voorhand al goed in de stemming.

Nog een voordeel van het bezoeken van een bruidsbeurs; vaak hebben exposanten leuke en interessante beursaanbiedingen. En laten we even eerlijk wezen; een voordeel ergens opdoen, wie wil dat niet! En als je merkt dat de kwaliteit niet onderdoet hierdoor, top! Dus kijk even op de diverse agenda’s van bruidsbeurs organisatoren waar de volgende bruidsbeurs georganiseerd wordt en ga een kijkje nemen!

Kijk ook bijvoorbeeld even op www.bridalfairs.nl.

Lees ook:Bruidsbeurs agenda
Lees ook:Decoratieverhuur op bruidsbeurs; doe volop inspiratie op
Lees ook:Bruidsbeurs in Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Lees ook:Open Trouwlocatie Dag zaterdag 26 januari 2013
Lees ook:Open Trouwlocatie Dag NTBO op zondag 7 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>