Open Trouwlocatie Dag zaterdag 26 januari 2013

Zaterdag 26 januari openen trouwlocaties in heel Nederland hun deuren voor bruidsparen die op zoek zijn naar hun droomlocatie. Hotels, kastelen, landgoederen, restaurants, musea, monumenten en dierenparken: deze en andere aangesloten trouwlocaties zijn vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen op de Open Trouwlocatie Dag tussen 11.00 en 16.00 uur.

Uit de Trouwmonitor blijkt de belangrijkste factor om een locatie te kiezen: sfeer. Bijna alle bruidsparen, 99 %, vinden dit belangrijk. De sfeer moet passen bij het bruidspaar, het moet ‘goed voelen’. Op zaterdag 26 januari tijdens de Open Trouwlocatie Dag kunnen bruidsparen de locatie ervaren. Daniëlle Lemmers van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie: “Het is een unieke gelegenheid voor bruidsparen om zich te oriënteren op een trouwlocatie. Alle drempels zijn weg, ze kunnen rustig de sfeer proeven van verschillende locaties. Normaal moet je een afspraak maken, vaak tijdens kantooruren, om een locatie te kunnen bezichtigen. Nu kunnen bruidsparen op één dag verschillende trouwlocaties bezoeken en kijken of die speciale klik er is.”

Proefdineren
Letterlijk proeven kan tijdens deze tweede editie van de NTBO Open Trouwlocatie Dag. Bruidsparen reserveren tegen aantrekkelijke prijzen een proefdiner bij een trouwlocatie naar keuze. Indien bruidsparen zeker weten een bepaalde trouwlocatie te bezoeken, kunnen zij zich aanmelden via de site. Er ligt dan een give-away of goodiebag voor hen klaar.

In alle twaalf provincies zijn trouwlocaties te bezoeken op de Open Trouwlocatie Dag. Weet het bruidspaar al welk soort locatie hun voorkeur heeft, dan kunnen zij zelf makkelijk via de site een route maken. Het complete overzicht van alle locaties die zaterdag 26 januari tussen 11.00 en 16.00 hun deuren openen, is te vinden op de website www.opentrouwlocatiedag.nl.

Lees ook:Open Trouwlocatie Dag NTBO op zondag 7 oktober
Lees ook:NTBO Open Trouwlocatie Dag: 13 oktober
Lees ook:Veel stress bij zoektocht naar ideale trouwlocatie
Lees ook:Gemeente Krimpen aan den IJssel nieuw huwelijksbeleid
Lees ook:Ontdek trouwlocatie Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>