Onvergetelijk huwelijksaanzoek? Krijg hulp van deskundigen!

De laatste weken duiken er steeds meer filmpjes op van bijzondere aanzoeken, vooral vanuit Amerika. Een complete flashmob waarna direct getrouwd werd, het gruwelijksaanzoek waarbij de bruidegom van het dak “viel” en zijn aanstaande bruid een hartverzakking gaf tot complete strips met een huwelijksaanzoek aan het eind. Conclusie: originele, persoonlijke aanzoeken zijn helemaal hip!

Nu is het bedenken van zo’n aanzoek nog niet zo makkelijk. Gelukkig biedt www.bijzonderaanzoek.nl hulp. Van een romantisch aanzoek op het strand tot een paar paardrijlessen gevolgd door een prins(es) op het witte paard – overal kun je bij geholpen worden. Het concept is voor zowel huwelijksaanzoeken in het binnenland als in het buitenland en kan ingeschakeld worden tot van 4 dagen tot 4 weken voor de grote vraag. Natuurlijk blijft dit alles geheim voor je aanstaande. Vergeet je niet de ring te regelen? En zelfs daarbij kun je geholpen worden.

Bijzonderaanzoek.nl is een concept van Within Events Weddingplanner & Evenementenorganisatie.

Lees ook:De tien gekste huwelijksaanzoeken op een rijtje
Lees ook:De Bruiloft Van Yfke Sturm
Lees ook:Wil je met me trouwen via google maps
Lees ook:Alain Ducasse kookt voor Prins Albert en Charlene
Lees ook:Kimberley Walsh: huwelijksaanzoek op Valentijnsdag cliché

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>