Belleza Jewels maken outfit af

Belleza Jewels heeft een collectie bestaande uit ringen en oorbellen gemaakt met echte edelstenen. De handgemaakte sieraden zijn er met alle kleuren edelsteen. Smaragdgroen en kobaltblauw zijn de absolute eyecatchers van de collectie, waarmee je je trouwoutfit stijlvol kunt fine tunen.

Met een passie voor het romantische Parijs en de liefde voor het stijlvolle Italië is Belleza ontstaan. Kleurrijke sieraden met klasse waarin edelstenen zoals rozenkwarts, amazoniet of maansteen de boventoon voeren. Ieder sieraad is gemaakt van 925 sterling zilver en wordt vervolgens van een gold plated in rose- geel- of wit goud laagje voorzien. Belleza wordt in Nederland ontworpen en vervolgens in Italië met de hand geproduceerd. Aangezien edelstenen bijna nooit gelijk zijn, is ook iedere ring uniek.

Belleza heeft drie modellen ringen, de Rondo, Classico en de Modena. Ieder model is beschikbaar met of zonder zirkoniumstenen rondom de edelsteen. Ook zijn de ringen verstelbaar waardoor iedereen de sieraden van Belleza past. Hierdoor is de ring ideaal als verlovingsring.

Lees ook:Jéh Jewels zorgen voor finishing touch look bruid
Lees ook:Roca-collectie van Bigli: kleurrijke ringen met barok look
Lees ook:Inspired by nature: Jéh Jewels Gold Plated
Lees ook:Kleurrijk samenspel van edelsteen en goud
Lees ook:Draagbare schatten van Petra Reijrink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>