Trouwen in Vlaardingen in 2013 niet op alle tijdstippen

Trouwplannen en woon je in de gemeente Vlaardingen of wil je daar in het huwelijksbootje stappen? Let dan op! Vanwege de renovatie van het stadskantoor is het in 2013 niet mogelijk om op alle tijdstippen te trouwen in het oude stadhuis aan de Markt.

Vanaf 1 maart tot en met 31 augustus 2013 kun je je huwelijk op een doordeweekse dag op het stadhuis laten sluiten tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Op zaterdagen is het stadhuis beschikbaar van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het huwelijk kosteloos laten sluiten, kan op maandag- of woensdagochtend tussen 09.00 uur en 09.30 uur. De plechtigheid vindt dan plaats in de koffiekamer van het stadhuis.

Valt je trouwdatum tussen 1 maart en 31 augustus 2013 en wil je toch graag voor 15.00 uur je huwelijk laten sluiten? Kijk dan bij een van de andere trouwlocaties in Vlaardingen, zoals bijvoorbeeld het DeltaHotel, de Stadsgehoorzaal, de Buitenplaats of de Wijnboerderij.

Kijk op www.vlaardingen.nl/trouwen voor meer informatie over trouwen in Vlaardingen.

Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen 11 augustus
Lees ook:Win gratis huwelijk in Vlaardingen als je hem vandaag vraagt
Lees ook:Trouwen in oude stadhuis Den Helder vanaf medio maart
Lees ook:Gratis trouwen in gemeente Zutphen sober
Lees ook:Trouwen in stadhuis Vlaardingen niet mogelijk tot juni 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>