Voor de bruid die niet op haar portemonnee let…

De handgemaakte oorhangers van Charlotte Lynggaard zijn ontzettend dur (8150,- euro), maar voor je bruiloft mag je jezelf natuurlijk wel een exclusief cadeau doen. Hoef je sowieso niet op te letten op je uitgaven, dan zijn het echt aanraders.

Charlotte Lynggaard heeft een voorliefde voor materialen als matgoud en gekleurde edelstenen. Vol passie ontwerpt deze Deense bohémienne authentieke oorhangers, ringen, colliers en armbanden met de natuur als bron van inspiratie.

Chic en altijd verrassend. Dauwdruppels veranderen in sierlijke bedeltjes en takjes worden een massief gouden frame. Draag de juwelen in Charlottes Style en combineer de oorhangers met armbanden in ton sur ton tinten. Van zijden armbanden tot een massief gouden exemplaar met één enkele of meerdere bedeltjes. In pastel of flamboyant rood, de keuze is aan jou.

De Gipsy oorhangers zijn gemaakt van 18 krt. geelgoud met 12 diamanten (totaal 0,1 ct TW.VS) Voor de pastel versie heeft Charlotte Lynggaard bergkristal, roomkleurige kwarts, groene aquamarijn en blauwe topaas gebruikt. De meer flamboyante editie is vervaardigd uit koraal, turkoois en amethist.

Lees ook:Kleurrijke jongens…
Lees ook:Bekijk de bruidscollectie van Charlotte Garratt
Lees ook:Juwelenmerk Bigli lanceert kleurrijke Margherita ringen
Lees ook:Bigli Galaxy: een sterrenhemel van diamanten
Lees ook:Luxe manchetknopen voor de stijlvolle man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>