Trotseer storm en regen tijdens trouwdag

Senz°, bekend van de stormparaplu en geliefd bij designliefhebbers wereldwijd, heeft een nieuwe trendy lijn gelanceerd. Dankzij de fashionable, frisse en stijlvolle prints en kleuren van deze nieuwe productlijn, zoals bubbly rosé en black fusion, biedt senz° nu, naast de bestaande senz° original lijn, voor iedereen een realistisch alternatief voor de goedkope ‘aju-paraplu’. Ideaal voor het geval je bruiloft en bijbehorende fotoshoot in het water dreigt te vallen door hevige regenval.

De senz° smart line bestaat uit een lang model (de smart) maar ook een opvouwbare variant (de smart s) die met gemak in iedere it bag past. Beide varianten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints zoals cosmic silver, funky flowers, sunset red en baby blue. Dankzij het ruime assortiment van de senz° smart line kun je vanaf nu je paraplu afstemmen op je outfit, ofwel je trouwkleding. De senz° smart line kan windsnelheden trotseren tot respectievelijk 80 km/h en 60 km/h en heeft een garantie van maar liefst 12 maanden. Als bruidje kom je dus nooit meer ergens verregend of verwaaid aan, maar arriveer je – al dan niet fashionably late – in stijl!

De senz° smart line is in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 24,95 bij ruim 500 verkooppunten zoals De Bijenkorf en online op www.senzumbrellas.com.

Lees ook:Vereeuwig je trouwkaart op houtprint
Lees ook:Lily’s Cupcakes lanceert nieuwe Glamourous Cupcake Line
Lees ook:Something New, something Blue van Oscar de la Renta
Lees ook:The Tiny Universe: ideal voor bruidsbaby’s
Lees ook:Een zelfgemaakte poster als huwelijksgeschenk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>