Britney Spears gaat trouwen

britney spears wil trouwen

britney spears wil trouwen

Foto: RTL boulevard

Britney heeft er weer zin om te trouwen! Ze heeft zelfs al haar ouders Jamie en Lynne gevraagd of ze mag trouwen met haar vriend Jason. Dit vertelde een betrouwbare bron aan het tijdschrift Life & Style. Hoe de ouders van Britney reageerde? “Ze waren niet geschokt door de vraag. Maar ze zijn wel bang dat Britney een goede vriendschap voor liefde aanziet.”


Britney is al twee keer eerder getrouwd. Waarvan één keer het maar twee dagen duurde. Haar eerste huwelijk was in 2004 met Kevein Federline. Ik denk dat een geweldige uitgebreide bruiloft Britney wel weer een beetje kan helpen om weer een wat betere reputatie te krijgen. Er is de afgelopen jaren veel gebeurd. Een al te beste naam heeft ze niet meer. Ook met betrekking tot de vogdij van haar kinderen zou het geen onverstandige zet zijn een goed basis te krijgen.

Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Een glamour Hollywood bruiloft daar wordt het wel weer eens tijd voor!

Lees ook:Britney spears bezig met haar bruiloft
Lees ook:Britney Spears gaat Trouwen
Lees ook:Huwelijk Britney Spears en David Lucado…
Lees ook:Britney Spears: Trouwen met Kevin was een fout
Lees ook:Eerst scheiden dan trouwen met je partner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>