Boris Becker trouwt Nederlands model

Oud Tennis Kampioen Boris Becker en Nederlandse model Sharlely ‘Lilly’ Kerssenberg zijn vorige week vrijdag getrouwd in Saint-Moritz in Zwitserland. Tv-camera’s van de Duitse krant Bild waren present en mochten van dichtbij de ceremonie volgen. Het leverde mooie beelden op van het ja-woord en de bijhorende kus van de geliefden. Onder de gasten waren  grote sportnamen. Onder andere voormalige F1-kampioen Mika Hakkinen en de Duitse zwemster Franziska ‘Franzi’ van Almsick. Opmerkelijk gegeven: veel vrouwelijke genodigden, waaronder moeder Becker, waren in het felrood gekleed.

De video toont niet enkel de ceremonie in de kerk, maar ook beelden van het avondfeest. Sharlely ruilde op dat feestje haar Carolina Herrera-trouwkostuum in voor een luchtige, roze minirok. Let dan ook op de aparte inkleding van de feestzaal.

Lees ook:Heidi Klum en Seal trouwen voor zesde keer
Lees ook:Robine van der Meer en Mark Vanderloo getrouwd
Lees ook:Stralen in een trouwjurk van Weise
Lees ook:Seal vertelt over scheiding van Heidi Klum (video)
Lees ook:Geheim huwelijk voor An Lemmens en Arne Quinze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>