Muziek huwelijk tip: When you tell me that you love me

Wil je ook een prachtig nummer draaien tijdens de ceremonie. Of zoek je nog een geweldige plaat voor jullie openingsdans. Trouwenblog zorgt voor inspiratie met deze muziek huwelijk tip! Deze keer het ‘When you tell me that jou love me’ van Westlife en Diana Ross.

‘When you tell me that you love me’ staat op het album Face To Face.

Lees ook:Muziek huwelijk tip: Have you ever been in love – Celine Dion
Lees ook:Muziek huwelijk tip: I Belong To You – Eros Ramazzotti
Lees ook:Muziek huwelijk tip: Can You Feel The Love Tonight
Lees ook:Muziek huwelijk tip: Genoten – Guus Meeuwis
Lees ook:Muziek huwelijk tip: Dat komt door jou – Guus Meeuwis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>