Honeymoon naar Hong Kong

Wil je een onvergetelijke huwelijksreis? Breng dan een bezoek aan Hongkong. Je betaalt misschien iets meer voor een vliegticket, maar hier is voor toeristen echt van alles te beleven. Goed nieuws: vaak nog gratis ook.

De Hong Kong Tourism Board (HKTB) heeft speciaal voor toeristen een vernieuwde versie gepubliceerd van de Engelstalige brochure Cultural Kaleidoscope met 11 attracties of lessen die een kijkje geven in een typisch Chinees gebruik. Het merendeel is gratis te bezoeken of te volgen. Hieronder vallen een tai chi les, de kunst van het theezetten, het verhaal achter feng shui, een kung fu les, inzicht in de genezende werking van Chinese kruiden en de geschiedenis van Hongkong.

Betaalde attracties zijn onder meer een boottocht in een authentieke jonk, een les in cake maken en een wandeling langs architectonische hoogtepunten. Tevens bevat de folder een overzicht van tientallen musea. Meer informatie over Hongkong als vakantiebestemming is te vinden op de Nederlandstalige website www.discoverhongkong.com/dutch/.

Lees ook:Chinese bruiden steeds duurder; bruidsschat in 2013
Lees ook:Trouwen midden op het IJsselmeer
Lees ook:Gratis huwelijk niet voor rijke stellen, aldus PvdA Utrecht
Lees ook:Gratis voor iedereen die gaat trouwen
Lees ook:Rijken kiezen ook voor gratis huwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>