Verklaring management Rafael en Sylvie van der Vaart

De manager van Rafael en Sylvie van der Vaart heeft een verklaring over de naderende scheiding verzonden. Het stel zal zich – uit waardering naar elkaar en in in het belang van hun zoon Damian – onthouden van commentaar in de media.

Op verzoek van Rafael en Sylvie van der Vaart bericht het management dat beide echtelieden het betreuren dat zij tot de conclusie zijn gekomen dat zij de afgelopen periode uit elkaar zijn gegroeid, waardoor het voortzetten van hun relatie op dit moment niet meer tot de mogelijkheden behoort.

Dit ondanks het feit dat zij nog steeds veel van elkaar houden en een zoontje uit hun huwelijk hebben. Om deze reden wensen zij dan ook de relatie met het uiterste respect naar elkaar toe en naar hun zoon toe af te wikkelen. Om hierin te kunnen slagen, vragen Rafael en Sylvie de media hun de ruimte te geven om daar in alle rust aan te kunnen werken.

Lees ook:Geen tweede kans Sylvie en Rafael; leugens Duitse media
Lees ook:Scheiding Rafael van der Vaart en Sylvie Meis
Lees ook:Update: Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe ook uit elkaar?
Lees ook:Interview RTL Exclusiv Sylvie van der Vaart over scheiding
Lees ook:Sylvie Meis en Rafael van der Vaart weer samen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verklaring management Rafael en Sylvie van der Vaart

  1. GDraaien

    Gebeurd het dan toch eindelijk. De geruchten gaan al jaren rond en heb dat altijd vervelend gevonden voor de twee. Jammer dat het zo is gelopen voor dit stel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>