Lady Gaga en Taylor Kinney gaan trouwen

Als we de Telegraaf mogen geloven (en zij hebben het weer van The Sun) dan gaan Lady Gaga en haar liefje Taylor Kinney volgende maand trouwen. Ze stappen in het huwelijksbootje in Venetië, aldus de Britten.

Lady Gaga heeft haar hele schoonfamilie gevraagd om na haar optreden in Milaan naar Venetië te komen. De zangeres is helemaal weg van die stad. Ze vindt het er erg romantisch. “Als ze gaat trouwen, dan zal dat in Italië zijn”, aldus een insider.

Lees ook:Lady Gaga en Taylor Kinney trouwen deze zomer
Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen!
Lees ook:Lady Gaga bruidsmeisje op huwelijk Bo O’Connor
Lees ook:Jake Owen (countryzanger) vraagt Lacey Buchanan
Lees ook:Fergie te dik voor haar trouwjurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>