Prins William en Kate Middleton: een jaar na de bruiloft

Op zondag 29 april is het precies één jaar geleden dat prins William en Kate Middleton in het huwelijk traden. In het afgelopen jaar heeft Catherine, de hertogin van Cambridge, al veel van zichzelf laten zien. Naast alle officiële bezoeken die zij met haar man aflegde, ging ze ook steeds vaker alleen op pad. In Blauw Bloed een terugblik op het afgelopen jaar.

Ook aandacht voor prinses Carolina, de jongste dochter van prinses Irene. Vorig weekend vond in Wijk bij Duurstede, in het diepst geheim, haar burgerlijk huwelijk plaats met Albert Brenninkmeijer. Het was een kleine ceremonie met maar een handjevol gasten. Het grote feest en het kerkelijk huwelijk zal namelijk op 16 juni in het Italiaanse Florence plaats vinden. En daar zal een groot deel van de koninklijke familie bij aanwezig zijn. Reden genoeg om nader kennis te maken met deze voor velen toch onbekende prinses.

Blauw Bloed, zaterdag 28 april, 19.35 uur, Nederland 2

Lees ook:Prins Albert en Charlene getrouwd (afl. Blauw Bloed)
Lees ook:Prinses Carolina trouwt op 16 juni met Albert Brenninkmeijer
Lees ook:Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock
Lees ook:Prinses Carolina voor de wet getrouwd in Wijk bij Duurstede
Lees ook:Willem-Alexander en Máxima bijna tien jaar getrouwd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>