Jennifer Lopez niet geschikt voor het huwelijk

Jennifer Lopez lijkt niet geschikt voor het huwelijk. Deze keer gaat ze na zeven jaar scheiden van Marc Anthony. Het is niet de eerste keer dat de zangeres er een punt achter zet. Ze is namelijk al twee keer eerder getrouwd. Daarnaast kwam het één keer zelfs niet tot een huwelijk, terwijl haar trouwjurk al klaar was. Trouwenblog duikt in de geschiedenis van J.Lo.

In 1997 trouwt Jennifer Lopez voor de eerste keer; Ojani Noa is de gelukkige. Het koppel straalt op de trouwfoto. De zangeres kiest voor haar eerste huwelijk voor een jurk van Escada. Tweehonderd gasten zijn erbij als J.Lo naar het altaar wordt gebracht door haar vader. Alles details over het huwelijk lees je hier. Na een huwelijk van nog geen twee jaar komt er een eind aan dit sprookje.

Ondanks de korte duur van haar eerste huwelijk durft J.Lo het in 2001 weer aan. In de tussentijd heeft ze wel een relatie gehad met Puff Diddy, maar dat komt niet tot een huwelijk. Nee, deze keer is achtergronddanser Chris Judd (zie cover People) de gelukkige. Waarom ze gaan trouwen? Geen idee; na tien maanden worden de scheidingspapieren alweer getekend. Jennifer draagt deze keer een jurk van Valentino.

En dan is er nog het bijna-huwelijk met acteur Ben Affleck. Vera Wang heeft voor deze gelegenheid de duurste trouwjurk ooit gemaakt. Alleen zal het bijzondere exemplaar nooit aan het publiek worden geshowd. Het huwelijk dat gepland staat voor 13 september 2003 wordt op het laatste moment afgelast. In januari 2004 gaat het stel definitief uit elkaar. Nog geen vijf maanden later trouwt La Lopez al met zanger Marc Anthony, waarmee ze in 1999 een duet zong.

Lees ook:Jennifer Lopez opnieuw getrouwd!
Lees ook:Jennifer Lopez wil voor vierde keer trouwen
Lees ook:Zo vergeet Jennifer Lopez haar scheiding
Lees ook:Tv-kok Jeroen Meus trouwt vandaag met Stephanie
Lees ook:1000 dollar weddingdress

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jennifer Lopez niet geschikt voor het huwelijk

  1. Pingback: Celebs trouwen te snel: kijk naar J-Lo en Marc Anthony | Trouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>