Redden Snooki en JWOWW het tot het altaar

MTV’s favoriete guidettes zijn terug voor weer een nieuw seizoen Snooki & JWOWW. Seizoen 3 staat volledig in het teken van ‘love and mariale’. Snooki en Jionni zijn druk bezig met het plannen van hun bruiloft. Maar tussen Jenni en Roger is er vrij weinig veranderd, behalve de ‘big, fat, juicy’ ring aan Jenni’s vinger. Roger wil nog niet aan trouwen beginnen totdat hun relatie op de rit is. Of relatietherapie deze twee gaan helpen, is nog maar de vraag. Zullen de dames dit seizoen eindelijk leren hoe ze het evenwicht tussen familie, privé en vriendschap bewaren? We gaan het beleven! Gelukkig blijven sommige dingen altijd hetzelfde, zoals hun vriendschap, humor en heel veel dierenprints.

De eigenzinnige BFF’s kennen geen schaamte en zijn overal voor in wat resulteert in bijzondere tv-momenten. Ze kunnen niet alleen een avond genadeloos stappen en volledig los gaan, maar delen ook persoonlijk lief en leed. Van seksuele frustraties tot de strubbelingen van het moederschap.

Wekelijks om 20:50 uur op MTV.

Lees ook:Geen huwelijk voor Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:Bruiloft pas als Snooki in shape is na bevalling
Lees ook:Little Gems van Betty Bogaers; ontdek nieuwe collectie
Lees ook:Bizarre details bruiloft Snooki en Jionni LaValle
Lees ook:Klaar om te trouwen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>