Bekijk de bruidstaarten van Michael Angelo

Gaan jullie trouwen, maar weten jullie nog niet voor wat voor bruidstaart jullie gaan? Bekijk dan de brochure van Michael Angelo eens. Wat staan daar een hoop taarten in. Print de afbeelding van de taart die bij jullie past en laat toon ‘m aan de bakker bij jullie in de buurt. Misschien kan hij ‘m ook wel maken.

Lees ook:Bruidstaarten op een rijtje in brochure
Lees ook:Trouwkaarten die bij jullie passen
Lees ook:Prachtige bruidsboeketten in collectie Peacock Blooms
Lees ook:De Bruidsbeurs Agenda
Lees ook:Een Weddingplanner Ja of Nee?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>