Sta jij op de gastenlijst van William en Kate?

Heb je nevenstaande uitnodiging al op de deurmat liggen? Nee? Ik ook niet. Het huwelijk van 2011: dat van de Britse Prins William en zijn verloofde Kate Middleton lijkt een afvalrace. Dirkje van Relatie.blog.nl neemt voor ons de gastenlijst onder de loep.

“Er zijn 1900 gouden enveloppen verstuurd voor de kerkelijke ceremonie, daarna mogen er 600 mee naar de receptie en dan moet de helft daarvan ook weer naar huis, want ‘slechts’ 300 mogen mee snavelen van de royale bruidsdis.

William & Kate hebben 1900 mensen uitgenodigd voor hun huwelijk op 29 april. Onder meer 1000 vrienden en kennissen, 50 leden van het Britse koningshuis, 40 man aan buitenlandse royalty en 200 politici mogen plaatsnemen in de Westminster Abbey.

De officiële gastenlijst is nog niet gepubliceerd, maar volgens ingewijden zouden de Beckhammetjes er in elk geval bij zijn. Dat meldt de Britse krant Daily Express. De Britse premier David Cameron en vicepremier Nick Clegg zijn zeker uitgenodigd. Williams tante Sarah Ferguson is niet welkom. Ferguson was destijds een goede vriendin van Williams moeder, Diana. Ons land wordt vertegenwoordigd door leden van de koninklijke familie, waarschijnlijk gaan Willem Alexander & Maxima.

Van de 1900 genodigden mogen slechts 600 gasten na de huwelijksvoltrekking ook mee naar de receptie in Buckingham Palace. Daarna vertrekken er weer 300 gasten. De overblijvers mogen vervolgens aanzitten aan het diner.”

De NOS heeft ook twee items gemaakt: kijk en luister!

En wat is er nu met de uitnodiging van de Obama’s? Lees er hier alles over.

Lees ook:Nodig jij je ex uit? William en Kate wel…
Lees ook:Prins William en Kate Middleton look-a-likes gezocht!
Lees ook:NOS zendt koninklijk huwelijk prins William uit
Lees ook:Hongerstaking voor uitnodiging huwelijk William en Kate
Lees ook:Gastenlijst huwelijk prins William en Kate Middleton bekend

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sta jij op de gastenlijst van William en Kate?

  1. Pingback: Huwelijk prins William en Kate Middleton: een lijstje | Trouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>