De leukste kaarsjes als huwelijksbedankje

Het kiezen van een bedankje voor je gasten is zo makkelijk nog niet. Trouwenblog heeft met behulp van Danta’s Import zeven producten voor je geselecteerd die het bekijken waard zijn.

1. Geluks boeddha
Boeddha’s brengen geluk als je ze kado krijgt. Elke Geluks Boeddha wordt verpakt in een transparant geschenkdoosje met goud satijn lint, gouden hartjes en een exclusief ‘Bedankt voor uw aanwezigheid’-kaartje.

2. Romance of the rose
De Roos en haar romantiek… de roos is door de eeuwen heen hét symbool van de liefde. Verras je gasten met dit schattige bedankje. Het geurkaarsje in glas wordt aangeboden in een mooie geschenkverpakking en voorzien van een exclusief ‘Bedankt voor uw aanwezigheid kaartje’. Hoogte 6 cm. Verkrijgbaar in ivoor en rood.

3. De sweet hearts
Sweet Hearts is een geurkaarsje in glas vol romantiek! Dit wordt geleverd in geschenkverpakking met roze organza strikje, roze roosje en een wit-zilver ‘Bedankt voor uw aanwezigheid’-kaartje. Afmeting: hoogte 6 cm. Verkrijgbaar in de kleuren, rood, roze en paars.

4. Vlinder design kaarsje in glas
Deze prachtige vlinder design kaars bedankje is een stijlvol en prachtig geschenkje voor iedere gelegenheid. Deze paarse, gracieuze vlinder is 4½ x 3 cm en zit in een design-glaasje. Elk bedankje is verpakt in een transparant geschenkdoosje met lila organza lint en een wit-zilver bloem design ‘Bedankt voor uw aanwezigheid–kaartje.

5. Rode roos Design Geurkaarsje
De roos is het ultieme symbool voor echte liefde en romantiek. Een absolute favoriet en een geweldige toevoeging aan elke liefdevolle gelegenheid. Elk geurkaarsje met roos design is circa 10 x 10 cm groot en wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking met rode strik en een exclusief ‘Bedankt voor uw aanwezigheid’-kaartje. Ook verkrijgbaar in roze.

6. Champagneglas design geurkaarsje
Proost op het gelukkige bruidspaar. Elk glaasje is versierd met een rood strikje en een ‘Bedankt voor uw aanwezigheid’-kaartje en zit verpakt in een transparant geschenk doosje.

7. Yin & Yang Kaarjes
Yin en yang geurkaarsjes in een luxe houten doosje. Dit prachtige bedankje wordt aangeboden in een assortiment van vijf kleuren. Het geurkaarsje wordt verpakt in een mooie geschenkverpakking en voorzien van een exclusief ‘Bedankt voor uw aanwezigheid’-kaartje.Afmeting: 6 x 6 cm.

www.dantasimport.nl

Lees ook:ADV: Servetten bedrukken met naam of tekst van Bulbby
Lees ook:Prachtige nagellak kleuren voor dansende bruiden
Lees ook:Trakteer je gasten op persoonlijke snoepjes
Lees ook:The One Bridal: voor de bruid die kant kiest
Lees ook:Oscar de la Renta parfum: live in love

1 Reacties // Reageer

One thought on “De leukste kaarsjes als huwelijksbedankje

  1. Ina Stevens

    Jammer dat de yin yang kaarsjes niet meer in het assortiment zitten :-(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>