Bruidsbeurs in Fletcher Hotel-Restaurant Erica a.s. zondag

Fletcher Hotel-Restaurant Erica organiseert aanstaande zondag, 16 september van 11.00 tot 17.00 uur een spetterende bruidsbeurs. Er staan ruim 25 bedrijven uit de regio klaar om bezoekers te informeren en inspireren. Daarnaast zijn er verschillende bruidsmodeshows, optredens en workshops.

Om er achter te komen wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een huwelijk worden er interessante masterclasses verzorgd door de Weddingplannerschool. Zij gaan in op weddingplannen en het ceremoniemeesterschap. Daarnaast vinden er op de beursvloer de hele dag optredens plaats van Floor Hansen en Danszinnig.

Het absolute hoogtepunt van de bruidsbeurs zijn de bruidsmodeshows. Tijdens de shows worden prachtige bruidsjurken getoond van Wauw! Bruidsmode. Bezoekers van de beurs krijgen na de show de gelegenheid om één van de prachtige jurken te passen.

Prijsvraag & goodiebag
Er is ook een mogelijkheid om mee te doen met een prijsvraag. Bezoekers kunnen kans maken op fantastische prijzen met als hoofdprijs een verlovingsreportage van Masaya Studios. Aan het einde van de dag ontvangt ieder bruidspaar een beurstas met informatie van alle deelnemende bedrijven om thuis nog even na te genieten van deze bijzondere dag vol indrukken. Voor iedereen die via de website, vooraf laat weten aanwezig te zijn op de bruidsbeurs, staat er een leuke verrassing klaar!

Fletcher Hotel-Restaurant Erica is een prachtige trouwlocatie met vele mogelijkheden. De verschillende zalen bieden ruimte voor maar liefst 600 bruiloft gasten. Tijdens de bruidsbeurs worden rondleidingen verzorgd om alle mogelijkheden voor een unieke trouwdag op deze locatie te laten zien. Verschillende ruimten worden compleet gestyled door de ervaren weddingplanners en stylistes van Eindeloos Events waar Fletcher Hotels een unieke samenwerking mee heeft. Eindeloos Events is gespecialiseerd in weddingplanning en styling en voorzien graag tips en meer informatie voor uw mooiste dag.

http://trouwen.hotelerica.nl

Lees ook:Bruidsbeurs in De Scheperskamp, Lochem: 7 oktober 2012
Lees ook:Bruidsbeurs Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof, Leeuwarden
Lees ook:Bruidsbeurs Fletcher Hotel-Restaurant Erica, Berg en Dal
Lees ook:Fletcher Hotels heeft er drie trouwlocaties bij
Lees ook:Ontdek trouwlocatie Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>