Beau van Erven Dorens bij huwelijk Will en Kate in Londen

Op 29 april staat heel Engeland op zijn kop voor hét koninklijk huwelijk van het jaar: de Britse prins William trouwt burgermeisje Kate Middleton. Speciaal voor dit langverwachte huwelijk reist SBS 6-presentator Beau van Erven Dorens af naar Engeland.

Beau van Erven Dorens mengt zich tussen de menigte die bestaat uit mensen die vanuit alle uithoeken van de wereld naar Londen zijn gekomen om niets te hoeven missen van het spektakel. Op donderdag en vrijdag komt Shownieuws met een speciale uitzending met daarin de voorbereidingen, de mooiste huwelijksbeelden en live verslagen uit Engeland. Beau bij William & Kate en Shownieuws: het sprookjeshuwelijk van William & Kate is op donderdag 28 april om 19.20 uur en op vrijdag 29 april vanaf 18.20 uur te zien bij SBS 6.

Beau bij William & Kate
Al op 28 april reist Beau van Erven Dorens naar Engeland om niets te missen van de gekte die dan ontstaat rond de Westminster Abbey-kerk in Londen. Die nacht, die voor de Britse prins William en zijn verloofde Kate Middleton hun laatste als vrijgezel is, slaapt Beau in de open lucht, in het met drankhekken omgeven centrum van de stad waar het op 29 april allemaal gebeurt. Beau ontmoet er een aantal Nederlanders, die net als hij naar de Engelse plaats zijn gekomen om een nacht in hun slaapzak op straat door te brengen. Als alles meezit, kunnen ze de dag erna een glimp opvangen van de knappe prins en zijn kersverse echtgenote, die na hun jawoord in de kerk per koets richting Buckingham Palace rijden.

Shownieuws
Shownieuws komt een dag voor het huwelijk en op de huwelijksdatum met een extra lange en speciale editie. Hierin zijn de voorbereidingen, highlights van de dag, de mooiste huwelijksbeelden en het jawoord in de kerk te zien. Natuurlijk wordt er ook door deskundigen gekeken naar de jurk van Kate en de kledingkeuze van de genodigden. Verslaggever Koos van Plateringen brengt op beide dagen live het laatste nieuws vanuit Engeland.

Film en documentaires
Niet alleen op 29 april staat SBS 6 in het teken van de Engelse royals. Op dinsdag 26 april is de documentaire Kate Middleton: de nieuwe prinses Diana? te zien. Hierin worden de publieke functie en het privéleven van prinses Diana en Kate Middleton met elkaar vergeleken. Ook wist SBS 6 de hand te leggen op de gloednieuwe film William & Kate, die woensdag 27 april uitgezonden wordt. Britse acteurs vertellen op originele locaties in Engeland en Zwitserland het verhaal van de negenjarige romance tussen William en Kate, vanaf het moment dat zij als burgermeisje zijn koninklijke hart won. De documentaire Prins William & Kate: van romance tot koninklijk huwelijk is ook op 27 april te zien. De docu biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven.

Kate Middleton: de nieuwe prinses Diana?: dinsdag 26 april om 23.20 uur bij SBS 6
Film: William & Kate: woensdag 27 april om 20.30 uur bij SBS 6
Prins William & Kate: van romance tot koninklijk huwelijk: woensdag 27 april om 23.35 uur bij SBS 6
Shownieuws: het sprookjeshuwelijk van William & Kate: donderdag 28 april om 19.20 uur en vrijdag 29 april om 18.20 en 19.00 uur bij SBS 6
Beau bij William & Kate: vrijdag 29 april om 18.30 uur bij SBS 6

Lees ook:SBS 6 in koninklijke sferen met William & Kate
Lees ook:Extra Shownieuws special breuk Sylvie en Rafael
Lees ook:Prins William en Kate Middleton trouwen 29 april
Lees ook:Huwelijk Prins William en Kate Middleton scoort op Google
Lees ook:Prins William en Kate Middelton getrouwd: de beelden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beau van Erven Dorens bij huwelijk Will en Kate in Londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>