De trends voor trouwjurken van 2014

#3trouwenRomantiek overheerst in de bruidsmode van 2014: ruisend tule, prachtige opengewerkte kanten decoraties en stijlvolle lijnen. In deze bruidsjurken voelt iedere bruid zich het stralende middelpunt.

Prinses Kate Middleton lijkt een ware hype te hebben gecreëerd met haar adembenemende kanten trouwjurk. De kanten decoraties zijn bijna niet weg te denken uit de bruidsjurken van 2014. Van vintage tot klassiek: stuk voor stuk zijn ze stijlvol en sprookjesachtig. Mocht je niet beschikken over een slanke taille als die van Kate, wees gerust: juist met kant kun je gebieden waar je minder trots op bent prima wegwerken.

Een andere trend van 2014 sluit daar overigens mooi op aan: de supertrendy gebroken A-lijn zorgt ervoor dat je slanke taille wordt benadrukt en dat eventuele probleemgebieden worden verhuld. Door de A-lijn te combineren met een tule rok voel je je een echte sprookjesprinses.

Bovendien zijn er talloze nieuwe mogelijkheden om je jurk zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken. Naast de bekende accessoires als sluiers of tiara’s, kun je je trouwjurk bijvoorbeeld ook pimpen met een (gekleurd) riempje, een extra bloem of strik.

Kortom: voor iedere bruid is het met deze trends mogelijk om op jullie dag alle monden open te laten vallen.

Geen reacties // Reageer