Archief: januari 2009

Paul MC Cartney gaat trouwen

paul mc cartney gaat trouwen

paul mc cartney gaat trouwen

Nu dochter Stella McCartney haar zegen heeft gegeven, staat niets een bruiloft voor Paul McCartney en zijn vriendin Nancy Shevell nog in de weg. “Het was heel belangrijk voor Paul om toestemming van Stella te krijgen”, vertelt een bron aan The Daily Mirror. “Al zijn kinderen hadden twijfels over Heather Mills, maar het was Stella die dat het meeste liet blijken.”

Dit keer wil de oud-Beatle het goed aanpakken. Hij vroeg zelfs toestemming aan de familie van zijn in 1998 overleden vrouw Linda. “Linda is nog steeds erg aanwezig in Paul’s gedachten en zal dat altijd zijn, dus het is erg belangrijk voor hem dat hij de steun van de Eastman-familie heeft.”

Nu ze de zegen van familie binnen is, zou niets een huwelijk nog in de weg staan: “Nancy en Paul zijn zo natuurlijk samen en voelen zich gezegend dat zij samen het geluk hebben gevonden. Met de toestemming van beide families is alles geregeld om aan hun leven samen te beginnen

ADV: Laat je kind niet vallen

Als ouder moet je er niet aan denken dat je kind iets overkomt. Toch breng je je kind nog te vaak onbewust in gevaar. Zo laat maar liefst 80% van de ouders hun kind wel eens alleen op het balkon spelen, gebruiken 3 van de 5 ouders geen raamslot, en laat 20% hun baby wel eens alleen op de commode liggen.

Lees verder

Minder mensen gaan trouwen in 2009

 minder huwelijken in 2009

minder huwelijken in 2009

Vandaag begin ik mijn dag niet zo goed. Ik las namelijk dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) voorspelt, dat het aantal huwelijken terug zal lopen als gevolg van de economische recessie. ‘‘Tegenwoordig is trouwen vooral een duur feestje dat een koppel elk gewenst moment kan vieren. Zo’n besluit neem je niet in economisch moeilijke tijden,” zegt CBS-demograaf Jan Latten.

Lees verder

Johnny Depp gaat trouwen

Johnny Depp gaat trouwen

Johnny Depp en Vanessa Paradis gaan trouwen. Johnny en Vanessa Paradis zijn 10 jaar bij elkaar. Ze hebben besloten dat ze graag willen trouwen. De bruiloft staat gepland voor april. De trouwlocaties hebben ze al bedacht! Het huwelijk zal worden voltrokken op een Frans landgoed. “De twee houden hun zaakjes liever buiten de media, dus het huwelijk zal ook in een kleine kring plaatsvinden,” aldus een insider. Op de gastenlijst staan onder andere Tim Burton en Rolling Stone Keith Richards.

Johnny Depp gaat trouwen

Man verkoopt dochter voor bier

Verkoopt dochter voor bier

Verkoopt dochter voor bier

Je zou zeggen trouwen is een leuk onderwerp om over te schrijven op je blog. Toch kom je ook vaak hele vervelende dingen tegen die met trouwen te maken hebben. Wat denk je van deze Amerikaanse man hij heeft zijn dochter van 14 verkocht voor 16.000 dollar, blikken bier en frisdrank en een paar dozen vlees. De vader stapte zelf naar de politie, omdat de koper niet betaalde. Het was de bedoeling dat het meisje zou trouwen met de koper, een man van 18. Dit geloof je toch niet!!! In Californië mag iemand pas trouwen als hij of zij 16 is en de ouders toestemming hebben gegeven. De vader zit vast op verdenking van mensenhandel, de aanstaande bruidegom wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Het meisje is weer terug bij haar familie. Ik hoop dat deze mensen nog lang vast zitten voor zo’n afschuwelijke daad!

Bruid op zoek naar bruiloftgasten

Bruiloftgasten gezocht

Bruiloftgasten gezocht!

Een bruid uit Londen zoekt gasten voor haar bruiloft. Daarnaast is ze ook op zoek naar bruidsmeisjes. Deze aanstaande bruid die van origine uit Oekraïne komt plaatste verschillende advertenties, meldt het Britse BBC. De reden van de bruid is dat haar familie niet kan overkomen uit haar geboorteland. Enkel haar vader en moeder zullen bij de ceremonie aanwezig zijn. Daarom begon ze een zoektocht naar 30 vrijwillige bruiloftgasten die haar ‘helft’ van de kerk willen vullen. De vrijwilligers kunnen niet zomaar komen, maar moeten eerst een foto sturen en een kort verhaaltje over zichzelf vertellen. “Bij goedkeuring zullen ze een officiële uitnodiging ontvangen“, aldus deze bruid.”Mensen kunnen zo gratis mijn trouwerij bijwonen. Verder weet je nooit wie je zal ontmoeten“, zegt ze.

Trouwen in een snackbar

Trouwen Tacobell

Trouwen bij Tacobell

Als je aan een trouwlocatie denkt, zie je allerlei romantische locaties voor je. Denk aan trouwen in een kasteel, pittoresk kerkje etc..  Een stel uit de USA wilde écht wat anders: ze wilde goedkoop trouwen in de fastfood zaak, Taco Bell! Terwijl mensen in en uit liepen om nog even snel een vette hap te halen, gaven Paul en Caragh Brooks elkaar het ja- woord in een vestiging van Taco Bell. Ironisch genoeg heet de plaats waar dit huwelijk in een snackfoodzaak werd gevierd Normal.

Je vraag je af waarom trouwen bijTaco Bell? Dit was voor de twee geliefden een logische keuze, omdat ze daar altijd graag samen gingen eten. Goedkoop was het wel: de bruiloft kostte in totaal maar 150 dollar!

Annelies van Krezip gaat trouwen

Annelies Krezip gaat trouwen

Annelies Krezip gaat trouwen

Krezip-lid Annelies gaat trouwen

Krezip lid Annelies gaat trouwen! De toetseniste neemt dit jaar ook afscheid van de band. Ze stapt in het huwelijksbootje met haar vriend. “Mijn vriend Gert en ik trouwen na de zomer, spannend dus!“, schrijft ze op de website van de band. In oktober kondigde Krezip aan na twaalf jaar uit elkaar te gaan. De band, die in 2000 doorbrak met de hit ‘I would stay’, sloot het afgelopen jaar af met een clubtoer en een verzamelalbum waarop alle singles zijn te vinden. Voor ons wordt het een raar jaar waarin we echt de allerlaatste dingen met de band gaan doen“, kijkt Kuijsters vooruit. “We vallen nu al een beetje in een gat.” Ideaal dus op een bruiloft te plannen!

Duitse kindjes op weg naar Afrika om te trouwen

Kinderen wilde Trouwen

Kinderen wilde Trouwen

Twee Duitse kinderen van 6 en 7 jaar oud waren zo verliefd op elkaar dat ze wegliepen van huis zodat ze in Afrika konden gaan trouwen. Ze kwamen niet verder dan het treinstation waar een politieagent hun romantische plannen dwarsboomde.

De jonge kinderen, Mika en Anna-Lena, waren met hun koffers op weg naar het vliegveld. Ze hadden geen geld, maar wel een getuige. Anna-Lena’s zusje van 5 wou die taak wel op zich nemen en vergezelde het koppeltje op hun tocht.

Lees verder

Jennifer Love Hewitt gaat niet trouwen

Volgens het Amerikaanse tijdschrift People gaat Actrice Jennifer Love Hewitt niet meer trouwen. Ze zou de verloving hebben verbroken tijdens de feestdagen. Ze was als twee jaar samen met Ross McCall.

De 29-jarige actrice, bekend van onder meer de film I Know What You Did Last Summer en de tv-serie Ghost Whisperer, verloofde zich in november 2007 met de 32-jarige Schotse acteur (Band of Brothers).

if (typeof(dartPosition5) != ‘undefined’) {
document.write(‘<center>’);
document.write(dartPosition5);
document.write(‘<br clear=”all”/>’);
document.write(‘</center>’);
}

if (typeof(et_ord)==”undefined”) et_ord=Math.floor(Math.random()*10000000000000000);document.write(‘<scr’+'ipt language=”JavaScript” src=”http://ad.nl.doubleclick.net/adj/P4442.Nu.nl/achterklap.artikel;sz=336×280;tile=1;kw=’ + wlrcmd + ‘;ord=’ + et_ord + ‘?” type=”text/javascript”></s”Ze voelen zich beiden erg verdrietig over de breuk“, zo zegt een bron in de nabijheid van het stel. “Zelfs hun vrienden zijn verbaasd. Ze leken erg gelukkig samen. Iedereen wil het beste voor de twee.”

Broer Britney Spears getrouwd

Bryan Spears en zijn verloofde Graciella Sanchez zijn op oudejaarsavond in New Orleans getrouwd. Het was een intieme ceremonie. Tijdens de trouwceremonie waren alleen goede vrienden en familie aanwezig. (natuurlijk ook zus Britney) “Het was ontzettend mooi”, vertelt één van de bruiloftsgasten

Bryan en Graciella, kenden elkaar al een aantal jaar voordat ze een relatie kregen. De familie Spears is in ieder geval blij met het nieuwe familielid: “Iedereen vindt het ontzettend leuk. Graciella is fantastisch en iedereen is gelukkig.” aldus een bekende van de familie.

Fergie te dik voor haar trouwjurk

De zangeres Fergie van de Black Eyed Peas gaat volgende week trouwen met Josh Duhamel. Alleen ze vindt zichzelf nog iets te dik voor haar trouwjurk. Daarom doet de zangeres er alles aan om nog snel wat kilo’s kwijt te raken. Het is niet verstandig zo snel nog af te vallen, maar Fergie denkt dat het haalbaar is om strak en sexy te zijn voor de grote dag. De laatste tijd was de Black Eyed Peas zangeres wat dikker geworden omdat ze wat kilo’s aan moest komen voor haar rol in de nieuwe film ‘Nine’. Nu zijn de opnames voorbij en is ze super hard aan het trainen om haar oude gewicht terug te krijgen.

Meest besproken bruiloften van 2008

Een nieuw jaar begin je vaak met terugblikken op het vorige jaar. In 2008 zijn er veel bruiloften geweest in binnen en buitenland. Ik heb een selectie gemaakt van de meest besproken bruiloften van 2008. Je vindt ze hieronder op een rij. (Het is op een willekeurige volgorde)

1) Ellen & Portia

2) Carrie & Big

3) Reinout & Daniëlle

4) Frans & Mariska

5) Beyonce & Jay-Z

6) Jenna Bush & Henry

7 ) Birgit Schuurman & Arne

8)  Tanja Jess & Charly Luske