Cupcakes voordelen en weetjes

cupcakes

Cupcakes komt steeds meer in als vervanging van de bruidstaart. Het ziet er erg leuk en trendy uit!! Zie de foto hierboven! Tof he? Daarom even een paar voordelen en weetjes van cupcakes op een rij!

  • Je kunt gasten verschillende smaken aanbieden. Doordat het kleine cakejes zijn kun je meedere smaken bestellen zodat er voor elke gast wel een smaak tussen zit die hij of zij lekker vindt! En natuurlijk kun je makkelijk rekening houden met speciale wensen zoals dieet, suikervrij, glutenvrij!
  • Het staat erg leuk! Ook al heb je 80 gasten, dan nog zijn cupcakes een goede optie. Het is zo’n leuk gezicht als je een tafel of een plateau ziet vol met cupcakes!

  • Cupcakes zijn over het algemeen goedkoper dan een bruidstaart.
  • Als je een kleine bruiloft hebt met niet heel veel gasten dan zijn cupcakes helemaal ideaal omdat een bruidstaart al gauw erg groot is en teveel is voor aan aantal gasten.
  • Cupcakes kun je ook net als de bruidstaart in verschillende kleuren en stijlen krijgen.
  • Kun je niet kiezen tussen een bruidstaart of cupcakes? Ga dan voor een klein bruidstaartje omringt met cupcakes, dan heb je het beste van beide!

Lees ook:Lily’s Cupcakes lanceert nieuwe Glamourous Cupcake Line
Lees ook:Bruiloft in een tent
Lees ook:Bruiloft in het thema landen
Lees ook:Geen bruidstaart maar koekjes bakken
Lees ook:Bruidstaart van een game freak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>