Huwelijksservice bij de Bijenkorf; maak cadeaulijst

Wist je dat de Bijenkorf een ware huwelijksservice heeft. Online of in de winkel kun je je registreren en je cadeaulijst samenstellen.

De gasten kunnen via een inlogcode een cadeau kopen of een bijdrage leveren aan een groot cadeau uit de lijst. Na de bruiloft zoekt het bruidspaar de cadeaus online of in een van de filialen van de Bijenkorf uit.

Meer informatie: http://huwelijksservice.debijenkorf.nl/

Lees ook:Gezamenlijk cadeau voor bruidspaar bij Easygiven
Lees ook:Handig: verlanglijstjessite WeGive.nl
Lees ook:ADV: UNICEF cadeaus: voor als er iets te vieren valt
Lees ook:Na internethetze geen pasfee meer in China bij Vera Wang
Lees ook:DIY trend om kosten te sparen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Huwelijksservice bij de Bijenkorf; maak cadeaulijst

 1. Margot en Wouter

  De Huwelijksservice van de Bijenkorf is een schijnvertoning!

  Als je net getrouwd bent wil je graag nagenieten van je trouwdag, daar horen cadeaus natuurlijk ook bij. Helaas heeft de huwelijksservice in ons geval voor een wel hele bittere nasmaak gezorgd.

  De echte Huwelijksservice van de Bijenkorf in het kort:

  - Na aanmelding op de site wordt er persoonlijk contact met je opgenomen (nooit een mail of telefoontje gehad).

  - Dan moet je de Cadeaulijst samenstellen. Deze cadeaus krijg je nooit, het wordt omgezet in een cadeaukaart met daarop het bedrag dat al je gasten samen hebben overgemaakt!
  Let op: Hier gebeuren drie dingen:
  1) Je gasten verwachten dat jij het cadeau krijgt waarvoor zij hebben betaald, dit cadeau krijg je niet (leg dat maar eens uit aan je gasten).
  2) Veel artikelen zijn niet meer leverbaar of kortingen zijn niet meer geldig op het moment dat jij de cadeaus wil gaan kopen met de cadeaukaart.
  3) Als bruidspaar ben je eigenlijk de Bijenkorf (onbetaald) aan het promoten, kortom de Bijenkorf mag gratis reclame maken binnen jouw gastenkring!

  - Een paar dagen voor je trouwdag krijg je een persoonlijke mail met De Lijst (nooit gekregen!). In de lijst kun je zien welk cadeau (bedrag) je van welke gast hebt gehad. Dit is heel handig om je gasten persoonlijk te kunnen bedanken op je trouwdag! (Leg dat maar eens uit aan je gasten als je deze lijst dus niet hebt, deze lijst hadden wij dus niet!).

  - Twee dagen na de bruiloft kan je naar een filiaal gaan om je cadeaukaart op te halen. Let op: je krijgt via de huwelijksservice 10% korting, hiervoor heb ik wel 3 keer met de klantenservice moeten bellen (deze weten van niets) en uiteindelijk met een filiaal.

  - Dan mag je eindelijk gaan shoppen met een goedgevulde cadeaukaart en heb je de mazzel dat het de dol dwaze dagen zijn. Je koopt op 2 oktober 2013 om 10:00 een groot en duur (echt) trouwcadeau van je cadeaukaart, je krijgt direct daarna een bevestiging van je bestelling. Op 5 oktober (de dag na de dol dwaze dagen) krijgen we een mail met daarin de boodschap dat het artikel waar we echt blij mee waren geannuleerd is en dat het niet meer leverbaar is. We krijgen het bedrag terug in de vorm van nog een cadeaukaart.

  Tot slot:
  Het gaat ons niet om de cadeaus of het geld. De Bijenkorf had met haar huwelijksservice gemak en service beloofd in plaats daarvan heeft ze met haar schijnvertoning een behoorlijk negatieve stempel gedrukt op onze trouwdag!

  Ga niet voor de Huwelijksservice, het bestaat alleen om je gasten geld afhandig te maken en jou op te zadelen met een cadeaukaart die je niet uit kan geven aan wat je werkelijk wil hebben!

    /   Reply  / 
 2. Lies

  Duidelijk. Niet doen dus. Vroeger….

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>