Lily’s Cupcakes lanceert nieuwe Glamourous Cupcake Line

lily cupcakes

lily cupcakes

Lily’s Cupcakes lanceert nieuwe Glamourous Cupcake Line in Amsterdamse hotspot George WPA. Donderdag 26 november tussen 17 en 19 uur komen hoofdstedelijke cupcakelovers op uitnodiging samen bij Café George aan de Willemsparkweg om als eersten de nieuwe ‘Glamourous Cupcake Line’ van Lily’s Cupcakes te proeven tijdens de ‘Cupcakes and the City’ party. mmmm!
In Amerika en Engeland zijn cupcakes een enorme hit. Deze hippe, kleurige cakejes met een lekker romige topping in diverse smaken zijn zo onweerstaanbaar dat men er in die landen letterlijk voor in de rij staat. Inclusief sterren als Kate Moss, Heidi Klum en Katie Holmes.  Ook in Nederland begint de gekte toe te slaan: sinds eind april zijn Lily’s Cupcakes verkrijgbaar in tal van steden.

De vriendinnen Angelie Kaag en Cecile Wijdenes hebben Lily’s Cupcakes opgericht nadat ze na bezoeken aan New York en Londen verzot zijn geraakt op de vrolijke, romige eenpersoons gebakjes en zagen wat een enorm succes cupcakes daar zijn. Verbaasd dat deze trend nog niet was overgeslagen naar ons land, besloten ze zelf de eerste echte Amerikaanse cupcakes in Nederland te introduceren.

Naast het gewone assortiment (bestaande uit 7 smaken, aangevuld met seizoensspecials), wordt nu een nieuwe lijn partycupcakes geïntroduceerd. Deze komt in de smaken ‘Champagne Desire’(vanillecakeje met champagnetopping), ‘Pornstar Passion’ (vanillecakeje met passievrucht/wodkatopping) en ‘Mojito Moment’ (vanillecakeje met munt/limoen/rumtopping). Ideaal voor extra feestelijke momenten.

Omdat cupcakes in het buitenland echt een ‘celebrity thing’ zijn, is ook voor de ‘Cupcakes and the City’ party een gastenlijst opgesteld met veel Bekende Nederlanders. Het feestje wordt mede mogelijk gemaakt door de George Deli en AM Magazine.

Lees ook:Cupcakes voordelen en weetjes
Lees ook:Trotseer storm en regen tijdens trouwdag
Lees ook:Lily Allen en Sam Cooper getrouwd (beelden!)
Lees ook:Originele uitnodiging van Lily Allen en Sam Cooper
Lees ook:Meer dan 8.200 homohuwelijken in New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>