Win: Greetz uitnodigingen voor jouw bruiloft

Something new… Omdat het trouwseizoen in volle gang is, geeft Greetz 5x een weddingarrangement weg! Hierbij maak jij kans op het winnen van bestaande of gepersonaliseerde uitnodigingen voor jouw bruiloft.

Bovendien maak je ook nog eens kans op het winnen van jouw eigen bruidsjurk! Klik hier voor meer informatie! Deze actie loopt de gehele maand juli. Dus doe snel mee.

Greetz biedt keuze uit een ruim assortiment wenskaarten en cadeaus voor elke gelegenheid, die je snel en eenvoudig online kunt bestellen en versturen. Ook voor jouw huwelijksuitnodigingen zijn er tal van kaarten die je zelf kunt personaliseren met jouw naam, foto of afbeelding.

Laat ons weten waarom jij deze bijzondere prijs wilt winnen en misschien ontvang jij dan wel jouw eerste huwelijkscadeau van Trouwenblog & Greetz. Vergeet bij je antwoord jullie trouwdatum niet te vermelden.


 

Lees ook:Win Hartenwens @trouwenblog en vraag je lief ten huwelijk
Lees ook:Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s
Lees ook:Sphere of Life – love message in a box
Lees ook:Met Pimpelmees maak je mooie collage van trouwfoto’s
Lees ook:Flessenpost met bedankje voor gasten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>