Bruiloft in een tent

tent voor je bruiloft

tent voor je bruiloft

Wil je in je eigen achtertuin trouwen, maar vertrouw je het “hollandse weer” niet zo erg? Dan moet je op zoek gaan naar alternatieven. Je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat je bruiloft in het water valt! Als jullie huis niet groot genoeg is om alle gasten te ontvangen bij slecht weer, misschien is jullie tuin dan wel groot genoeg! Je kunt hele mooie tenten huren die perfect zijn om je bruiloft te vieren.

Je zult altijd nog op zoek moeten naar toiletten, bar, meubilair etc. Dat zit niet bij een tent in begrepen. Wel weten ze vaak goede adresjes waar je terug kunt! Deze tenten zijn van Cotton Lodge en zien er wel heel erg mooi uit! Echt helemaal geweldig voor een bruiloft. Hieronder vind je een paar foto’s als voorbeeld. Zoals je ziet kun je het heel leuk aankleden. Deze tenten zijn van katoen, waardoor het er al heel snel chique uit ziet! Ideaal!

chiqie tent met tafel

chiqie tent met tafel

tent buiten

tent buiten

Lees ook:Start met de trouwplanning
Lees ook:Geen pre-weddingshoot, maar een verlovingsfilm!
Lees ook:Trouwen in een thema
Lees ook:Trouwkaarten: de laatste trends
Lees ook:Originele bruidsboeketten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bruiloft in een tent

  1. Ingmar | Tenten specialist

    Gaaf! Ik werk zelf bij Kontent Structures, en daar kun je zelfs een tent huren voor je bruiloft met alles er al in! Dit is super handig, al het werk wordt dan uit handen genomen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>