Boek Trouwen!

boek trouwen

boek trouwen

Rianne Verwoert schreeft een nieuw boek met de titel: Trouwen! Het is een leuk boek wat gaat over trouwen. Of ze zullen gaan trouwen dat zal ik niet verklappen. Het is écht zo’n chick lit boek! Lekker boek waarbij je weinig hoeft na te denken en lekker kan ontspannen. Misschien een leuk cadeau om te vragen aan de Sint?

In het kort waar het boek over gaat:

Marieke is zielsgelukkig met haar vriend Rick. Als ze een aanzoek krijgt van hem is ze helemaal in de wolken en kan Rick niet meer stuk. Maar dan komt een vriend van Rick het geluk verstoren door Marieke te vertellen dat hij Rick nogal intiem zag met een andere vrouw. Marieke twijfelt niet, ze weet immers dat haar verloofde te vertrouwen is. Toch?Toch maakt Dave, de vriend van Rick, iets los en voor Marieke het weet loopt ze twijfelen aan hem. Als haar nieuwe winkelhulp dan ook nog met een verhaal komt dat op dat van haar lijkt, begint ze helemaal twijfelen. Gaat Rick dan toch vreemd? Waarom heeft hij haar dan ten huwelijk gevraagd?! hmm je moet het lezen om erachter te komen!

Lees ook:Tooske Ragas op dreef als huwelijksmakelaar – SBS6 21.30 u.
Lees ook:Bruidsjurk van een stoeipoes
Lees ook:Froukje de Both wil slank trouwen
Lees ook:Het boek voor een Superrelatie
Lees ook:Leuke film: Accidental husband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>