Tooske Ragas op dreef als huwelijksmakelaar – SBS6 21.30 u.

Tooske Ragas laat zich in het nieuwe SBS 6-programma ‘Moet je me niet wat vragen?’ van een heel andere kant zien dan we van haar gewend zijn. Als nieuwbakken huwelijksmakelaar helpt ze vrouwen die het zat zijn om te wachten tot hun vriend hen eindelijk ten huwelijk vraagt. De bruiden in spé nemen het heft in eigen hand en overvallen hun prins op het witte paard met één simpele vraag: moet je me niet wat vragen? Soms heeft de ware Jakob nou eenmaal een klein duwtje in de rug nodig.

In ‘Moet je me niet wat vragen?’ gaat Tooske langs bij vrouwen die al een hele tijd staan te popelen tot hun man de vraag der vragen stelt. Deze vrouwen willen niet langer wachten tot hun vent over de brug komt en besluiten hem te verrassen. Tooske helpt de toekomstige bruiden om er een onvergetelijk aanzoek van te maken waarbij alleen DE vraag nog ontbreekt. In de eerste aflevering is de kijker getuige van twee bijzondere aanzoeken.

Marieke & Jack
Al van kinds af aan droomt Marieke van haar sprookjeshuwelijk. Tot nu toe is het bij dromen gebleven. Vorig jaar heeft haar vriend Jack, met wie ze al ruim 7 jaar samen is, haar de vraag gesteld tijdens een vakantie in Saint Tropez. Toen had hij echter iets te diep in het glaasje gekeken en gaf hij haar een plastic ringetje uit een speelgoedautomaat. Dat vond Marieke niet leuk en dus zei ze nee. Toch blijft het kriebelen en daarom wil Marieke nog één poging doen om ervoor te zorgen dat Jack haar ten huwelijk vraagt. Marieke en Jack houden elkaar geregeld voor de gek en bovendien zijn ze verzot op verkleedpartijen. De ingrediënten voor een luisterrijk aanzoek zijn dus aanwezig. Alleen moet Jack wel eerst over de brug komen…

Angela & Edwin
Ook reist Tooske af naar het Groningse Haren waar Angela en Edwin wonen. Een jaar geleden hing er nog een grauwe sluier over hun relatie. Edwins vader pleegde zelfmoord omdat hij het niet kon verkroppen dat zijn vrouw van hem wilde scheiden. Een rooskleurig beeld van het huwelijk had Edwin dus niet. Op een aanzoek durfde Angela dan ook niet te hopen. Maar het tij is gekeerd. In maart werd hun zoontje Milan geboren en nu is Angela klaar voor de volgende stap. Zij wil in het huwelijksbootje stappen en aan Edwin laten zien dat het huwelijk het mooiste is dat zij zich als koppel kunnen wensen. Krijgt ze Edwin mee?

Moet je me niet wat vragen?
Vanaf woensdag 5 oktober om 21.30 uur bij SBS 6

Lees ook:Tooske Ragas helpt bruiden in spé bij huwelijksaanzoek
Lees ook:Steeds meer vrouwen vragen man ten huwelijk
Lees ook:Boek Trouwen!
Lees ook:Traditioneel aanzoek populair
Lees ook:Jonge vrouwen zijn erg traditioneel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>