Het boek voor een Superrelatie

superrelatieDe Superrelatie, het nieuwe boek van David de Kock & en Arjan Vergeer, is vorige maand verschenen. Dit boek is het logische vervolg op de eerdere bestseller ’365 dagen succesvol’. Waar ’365 dagen succesvol’ gaat over een methodiek die je helpt naar je beste jaar ooit, werken David en Arjan met ‘De Superrelatie’ toe naar je beste relatie ooit.

De boodschap van ‘De Superrelatie’ is simpel: heb elkaar niet nodig! De meeste relaties ontstaan omdat mensen zichzelf aanpraten dat ze een ander nodig hebben om ‘heel’ en compleet te zijn. Dat maakt veel relaties een gevangenis. Terwijl het tegenovergestelde nodig is: blijf niet bij elkaar omdat je elkaar nodig hebt, maar omdat je elkaar helemaal geweldig vindt.

Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte kunt geven en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Als ieder voor zich weet waar zij of hij heen wil in het leven, dan is het ook eenvoudiger om een doel te verzinnen voor jullie gezamenlijke leven. Een gedeelde missie binnen een relatie is uitdagend en brengt leven in de brouwerij. Met het lezen en vooral doen van dit boek ontdek je het zelf.

Lees ook:Breaking Bad-acteur noemt huwelijk ‘makkie’
Lees ook:Handboek voor jouw bruiloft winnen @trouwenblog
Lees ook:4% van de kantoor relaties trouwen
Lees ook:Verklaring management Rafael en Sylvie van der Vaart
Lees ook:Bridget Maasland hoopt op huwelijk met Pieter van Schaik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>