Ambacht en design puur op gevoel van de designer

trouwringenphieWanneer een sieraad samensmelt met ons lichaam, is het een absoluut juweel. Vanuit een atelier, in een pand dat dateert uit 1574 te Alkmaar, worden de sieraden van PHIE Art Jewels met de hand gesmeed uit zilver en goud gecombineerd met edelstenen, diamanten of parels.

Door de bijzondere organische vormgeving en de levendige structuur, die elk ornament bezit, zijn PHIE Art Jewels authentiek in the ‘World of Pure Jewelry’. De bijzondere schoonheid van deze kunstwerkjes met een exclusieve uitstraling maken het toegankelijk voor een ieder met een uitgesproken stijl.

Ontwerpster Sophie Jong en haar partner Paul Verseveldt zijn de oprichters en eigenaren van PHIE Art Jewels. De samenwerking heeft het mogelijk gemaakt dat het exclusieve sieradenmerk zich ontwikkelde tot een prachtige must have. PHIE Art Jewels combineert innovatieve vormgeving met persoonlijkheid en hoge kwaliteit. De ontwerpen zijn speels, uniek en tijdloos.

www.phie.nl

Lees ook:Bijzondere ringen van Phie Art Jewels
Lees ook:Bijzondere trouwringen voor een bijzondere bruiloft
Lees ook:Sophie Cranston van Libélula ontwerpt trouwjurk Kate
Lees ook:Inspired by nature: Jéh Jewels Gold Plated
Lees ook:Jéh Jewels zorgen voor finishing touch look bruid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>