Jéh Jewels zorgen voor finishing touch look bruid

Bruidjes die op zoek zijn naar mooie sieraden om hun look af te maken, kunnen het beste eens een kijkje nemen in de Jéh Jewels Gold selection. De verfijnde ontwerpen uit de goud collectie hebben een moderne stijl, waarin klassiek geslepen edelstenen, zoals rutielkwarts, rookkwarts, aquamarijn en diamanten centraal staan. Met als resultaat een betoverende, authentieke sieraden collectie die overvloed en elegantie uitademt.

Jéh Jewels haalt haar inspiratie veelal uit de natuur, waarna de sieraden ontstaan uit een creatief proces dat eenvoudigweg ontstaat door het werken en experimenteren met materialen. Voor een aantal colliers en oorbellen is dan ook bewust gekozen voor een groot formaat rutielkwarts, om er zo voor te zorgen dat de rutielnaalden in de edelsteen niet wegvallen tegen de weerkaatsing van het gele goud. Daarnaast werden de stenen in een subtiele en fijne gouden zetting geplaatst, zodat de kracht van de edelstenen behouden blijft.

Net als in de natuur, zijn de edelstenen in de goud collectie van Jéh Jewels niet symmetrisch geslepen; de uiteindelijke vorm in het ontwerp wordt bepaald door de natuurlijke vorm en de liefde om de steen in perfectie te slijpen. Kleine diamanten zijn op een subtiele manier verwerkt en zorgen voor de elegantie en kracht in het ontwerp zoals we dat van Jéh Jewels kunnen verwachten.

www.jehjewels.nl

Lees ook:Inspired by nature: Jéh Jewels Gold Plated
Lees ook:Ambacht en design puur op gevoel van de designer
Lees ook:Jéh Jewels Silver Collection; sieraden met internationale allure
Lees ook:Bijzondere ringen van Phie Art Jewels
Lees ook:Belleza Jewels maken outfit af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>