Roca-collectie van Bigli: kleurrijke ringen met barok look

‘Roca’, steen in het Spaans, is de nieuwe ultravrouwelijke en kleurrijke collectie ringen van Bigli. Het is voor het eerst dat het eigenzinnige juwelenmerk een collectie met asymmetrische edelstenen presenteert. De kleurrijke ringen, in wit of rosé goud, kenmerken zich door weelderige vormen.

Drie grote, ovaalvormige stenen contrasteren op verrassende wijze met vier kleine, diamantgeslepen edelstenen. Elke ring straalt een barokke kracht uit.

Bigli combineert voor de vijf ‘Roca’ ringen groene amethisten met dennengroene mini tsavorieten, roze amethisten met kleine diamanten, blauwe topaas met briljanten, purperen amethisten met fuchsia mini safieren en cognackleurig kwarts met diamanten. Er zijn ook bijpassende oorbellen.

Bigli is in 1998 opgericht door Laurence Aerens en haar man Thierry Spitaels. De juwelen worden door het Belgische echtpaar samen ontworpen en in Italië vervaardigd. De stijl van Bigli kenmerkt zich door moderne, tijdloze creaties in 18-karaat goud en het gebruik van kleurrijke stenen met warme kleuren.

Ringen vanaf € 1.877,-

Lees ook:Juwelenmerk Bigli lanceert kleurrijke Margherita ringen
Lees ook:Sprankelende ringen van Bigli
Lees ook:Kleurrijk samenspel van edelsteen en goud
Lees ook:Bigli Galaxy: een sterrenhemel van diamanten
Lees ook:Diamonds are a girl’s best friend: Casa Gi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>