Kleurrijk samenspel van edelsteen en goud

‘Moon’ is een nieuwe collectie ringen, oorbellen en hangers van juwelenmerk Bigli. Gewichtloze volumes, maanachtige rondingen en hypnotise- rende weerspiegelingen kenmerken de stijlvolle, spannende collectie. Juwelen met een krachtige uitstraling en vloeiende lijnen.

De ronde, cabochonvormige stenen nestelen zich in wit, geel of roze goud. Bigli biedt daarbij een keuze uit zeven verschillende edelstenen met een warme, betoverende gloed: amethist, blauwe topaas, rookkwarts, lapis, bergkristal, geel en roze kwarts. Het kleurenpalet loopt van azuurblauw en paars tot diepgroen en grijsblauw.

De ring – die je bijvoorbeeld als verlovingsring kunt geven – uit de ‘Moon’ collectie is er in drie maten: small, medium & large. Bigli heeft ook een model waarbij de grote edelsteen aan de zijkanten is bezet met diamanten, die de rondingen van de steen op subtiele wijze benadrukken. Bijpassende oorbellen en een hanger maken de set compleet.

Prijzen : Ringen: vanaf 1.202 euro / Oorbellen: vanaf 1.181 euro / Hangers: vanaf 938 euro

Lees ook:Sprankelende ringen van Bigli
Lees ook:Roca-collectie van Bigli: kleurrijke ringen met barok look
Lees ook:Juwelenmerk Bigli lanceert kleurrijke Margherita ringen
Lees ook:Bigli Galaxy: een sterrenhemel van diamanten
Lees ook:Belleza Jewels maken outfit af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>