Ben jij een bijgelovige bruid zoals Sylvie Meis?

Ben jij ook een bijgelovige bruid? Als we de Telegraaf mogen geloven dan had Sylvie Meis al op haar trouwdag in 2005 het voorgevoel dat haar huwelijk met Rafael van der Vaart misschien niet voor altijd zou duren.

Het had het mooiste moment van haar huwelijk moeten worden; ze zou geknield voor het altaar de Mariakaars ontsteken met een andere kaars. Alleen lukte dit niet, zelfs niet met hulp van de pastoor. “Geschrokken, voor intimi zelfs zichtbaar ontdaan, keerde Sylvie terug naar haar bruidegom”, aldus Evert Santegoeds in de Telegraaf.

De bruiloft van het stel werd destijds uitgezonden op SBS6. Miljoenen kijkers zaten voor de buis. Toch hebben zij dit moment niet gezien. Volgens de vriendin die haar verhaal doet in de Telegraaf zag Sylvie het als een ‘omen’. Als een slecht voorteken. Daarom liet ze op last van haar management het fragment uit de uitzending knippen.

Lees ook:Huwelijk Sylvie en Rafael van der Vaart opgezet spel?
Lees ook:Update: Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe ook uit elkaar?
Lees ook:Sylvie en Rafael van der Vaart uit elkaar na huiselijk geweld
Lees ook:Sylvie Meis spant pers voor haar karretje, aldus Patty Brard
Lees ook:Scheiding Rafael van der Vaart en Sylvie Meis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>