Update: Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe ook uit elkaar?

Update: Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe hebben een persverklaring verstuurd. De presentatrice ontkent stellig dat zij de reden is van de breuk tussen Rafael en Sylvie van der Vaart. We hebben aan dit bericht de verklaring toegevoegd.

09.32: Als we Evert Santegoeds mogen geloven dan is presentatrice Nikkie Plessen de reden van de breuk tussen Rafael en Sylvie van der Vaart. Zij zou de voetballer bestoken met smsjes. Opmerkelijk, want zelf is ze al sinds 2003 met Ruben Bontekoe. Betekent deze roddel dat ook dit stel uit elkaar gaat?

Evert Santegoeds vertelde dit tijdens Shownieuws. Hij benadrukte wel dat het vooralsnog gaat om ‘niet meer dan een roddel’. Nikkie is niet bereikbaar voor commentaar. En Sylvie? Die zou volgens een ‘vriend van de familie’ in de Telegraaf ‘pissig’ zijn op haar voormalige collega. Toch blijft het raar, want de twee poseerden voor kerst nog met z’n tweetjes op het strand van Dubai.

Update 23.19 uur:

Lees ook:Extra Shownieuws special breuk Sylvie en Rafael
Lees ook:Huwelijk Sylvie en Rafael van der Vaart opgezet spel?
Lees ook:Sylvie en Rafael van der Vaart uit elkaar na huiselijk geweld
Lees ook:Geheim huwelijk voor Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe
Lees ook:Geen tweede kans Sylvie en Rafael; leugens Duitse media

1 Reacties // Reageer

One thought on “Update: Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe ook uit elkaar?

  1. Patricia de Ryck Auteur

    Update: Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe hebben een persbericht verstuurd. Deze is aan het bericht toegevoegd. Het stel is verbijsterd door alle roddels.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>