Magische sieraden Petra Reijrink voor je huwelijk

Magische items uit een magic mind. Bij Petra Reijrink raak je nooit uitgekeken. Inspiratie voor haar nieuwe collectie is ontstaan tijdens haar reizen. De indrukken die ze opdoet in andere culturen, de oude en nieuwe materialen die ze er vindt en de bevlogenheid van de mensen onderweg. Alles komt samen in haar collectie Magic Eyes and Minds.

Petra bezocht dit jaar Bangkok, Tokyo, Seoul, Sjanghai, Marrakech, Marseille, Barcelona, Ibiza en Valencia. In elke plaats trof ze magic eyes and minds. Bijzondere mensen die bezield zijn van hun werk, andere talen, gewoonten, klimaat en gevoel voor pure schoonheid. In de oude en nieuwe materialen die Petra ontdekt tijdens haar zoektocht naar onderdelen, vindt ze steeds een unieke schoonheid die ze samenvoegt in haar sieraden. Het resultaat is een enorme verzameling magische items vol kleine en grote verrassingen.

Petra Reijrink: “Tijdens mijn reizen krijg ik veel indrukken te verwerken die ik vastleg in mijn geheugen en op beeld. Overal zoek ik naar bijzondere materialen en alles wat ik beleef en zie verwerk ik in mijn sieraden. Ik combineer oud en nieuw, omdat oud laat verlangen naar nieuw en nieuw laat verlangen naar oud. Oude technieken en gebruiken boeien mij enorm. Het verlangen naar symboliek, schoonheid, herinnering en sentiment zijn onlosmakelijk met mijn sieraden verbonden”.

Voor meer informatie en verkoopinformatie: www.petrareijrink.nl

Lees ook:18 karaat gouden sieraden omhuld door symboliek
Lees ook:Crazy bruiloft met sieraden van Petra Reijrink
Lees ook:Draagbare schatten van Petra Reijrink
Lees ook:Voor wie bijzondere sieraden zoekt
Lees ook:Steel de show met bijzondere sieraden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>