Luxe manchetknopen voor de stijlvolle man

{01}Model_802{N}{E}4.500Belgisch juwelenmerk Casa Gi staat bekend om haar elegante juwelen vervaardigd uit 18kt goud met briljanten. Naast de uitgebreide collecties voor vrouwen, heeft het merk luxe manchetknopen in de collectie opgenomen speciaal voor de man. Een must have voor de bruidegom.

Casa Gi houdt er rekening mee dat manchetknopen altijd zichtbaar zijn en introduceert om deze reden een lijn luxe manchetknopen. Een aantal manchetknopen past perfect bij de huidige vrouwelijke juwelencollecties, zoals het model 8200 en 802, zodat je samen met je partner in stijl voor de dag kunt komen. Het model 8200 is onderdeel van de Rock collectie, een collectie van juwelen met ruwe diamanten. Deze ruwe diamanten zijn zeldzame stenen, zorgvuldig en met de hand geselecteerd door de diamantairs van Casa Gi. Elke ruwe diamant heeft haar eigen unieke kenmerken, zoals kleur en vorm. Hierdoor zien geen twee diamanten er hetzelfde uit, waardoor de exclusiviteit van de afzonderlijke Rock juwelen gegarandeerd is.

Naast manchetknopen in de bestaande collecties, maakt Casa Gi juwelen in opdracht. De modellen 803, 902 en 1000 zijn unieke stukken, ontworpen op maat voor een klant. Omdat Casa Gi trots is op het resultaat van de ontwerpen, hebben ook deze manchetknopen hun weg gevonden naar de vaste collectie. Deze items zijn verkrijgbaar met blauwe of zwarte email in de kleur goud van keuze.

manchetknopencasagi

Lees ook:Diamonds are a girl’s best friend: Casa Gi
Lees ook:Bigli Galaxy: een sterrenhemel van diamanten
Lees ook:Stijlvolle manchetknopen
Lees ook:Sprankelende ringen van Bigli
Lees ook:Bijzondere ringen van Phie Art Jewels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>