Trouwalbum voorzien van video kan bij MyPhotoFun

Wil je niet alleen je trouwfoto’s, maar ook video’s bij elkaar brengen in een album, dan moet je bij MyPhotoFun zijn. Zij lanceren het Videoboek, een fotoboek met volledig geïntegreerd beeldscherm. Gepatenteerde technologie maakt het mogelijk op eenvoudige wijze video’s toe te voegen aan fotoboeken.

Dankzij slimme camera’s, smartphones en tablets komen er dagelijks miljoenen digitale foto’s bij. Maar ook de hoeveelheid video groeit enorm snel. MyPhotoFun ontwikkelde daarom in eigen huis een nieuwe manier om bewegend beeldmateriaal toe te kunnen voegen aan een fotoboek. Op www.myphotofun.nl kan iedereen nu direct aan de slag met zijn foto’s én video’s. Met het 4,3 inch aanraakscherm (ter vergelijking: een iPhone heeft een beeldscherm van 3,5 inch) brengt het Videoboek die herinneringen tot leven en wordt het delen van de mooiste momenten een nieuwe ervaring van zien, horen en beleven.

Het is mogelijk om na ontvangst van het Videoboek nog meer video’s te laden of video’s te vervangen. Elk Videoboek arriveert met een volledig opgeladen batterij en is direct klaar voor zo’n 6 uur kijkplezier. Met de bijgeleverde adaptor kan het Videoboek vervolgens snel weer worden opgeladen.

Meer informatie over het Videoboek is beschikbaar op http://www.MyPhotoFun.nl.

Lees ook:Win gratis huwelijk bij Glossy
Lees ook:Zo kom je op tijd op je huwelijk
Lees ook:Wat kost een gemiddelde bruiloft vandaag de dag?
Lees ook:Belangrijke rol voor social media bij plannen huwelijk
Lees ook:Sweetheart; stijlvol en speels in 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>