Trouwringenroute tweede Pinksterdag in Schoonhoven

Tijdens de Nationale Zilverdag op 2e pinksterdag in Schoonhoven vindt de vijfde editie van de Trouwringenroute plaats, een samenwerking tussen WeddingFair en de Zilverdag.

Deelnemende juweliers en goud- en zilversmeden aan de 28e Nationale Zilverdag kunnen opgenomen worden in de Trouwringenroute door Schoonhoven. Bruidsparen bezoeken vrijblijvend de ateliers en kunnen de (handgemaakte) trouwringen bewonderen.

Aanstaande bruidsparen brengen tijdens de Zilverdag hun stem uit op hun favoriete juwelier of edelsmid. Na inlevering van het formulier bij het paviljoen van WeddingFair worden de stemmen geteld. Aan één van de stemmende aanstaande bruidsparen wordt een waardecheque van € 500,00 voor een trouwsieraad uitgereikt. De winnende goud- en zilversmid wint een presentatieruimte op één van de trouwbeurzen die WeddingFair organiseert.

Vorig jaar bezochten meer dan 200 bruidsparen de Nationale Zilverdag en leverden het stemformulier in bij het paviljoen van WeddingFair. Bezoekers maakten een keuze uit vele fraaie presentaties van trouwringen. De winnende juwelier was De Eenhoorn uit Schoonhoven.

Lees ook:Trouwring route
Lees ook:Mannen houden niet van ringen
Lees ook:Win een gratis huwelijk bij Ado Den haag
Lees ook:Trouwringen van gras?
Lees ook:Gratis naar Bruidsbeurs in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>