Bubbels, sushi en beauty

Vrijgezellenfeestje organiseren voor een van je vriendinnen? Heb je geen idee wat je moet gaan doen? Dan is een bezoekje aan Sense misschien een leuk idee. In deze Amsterdamse beautysalon kun genieten van een fijne behandeling inclusief sushi en bubbels.

Met minimaal vier personen kun je het speciale Sense Speciality-pakket boeken. Je krijgt dan een manicuren, een pedicure of een facial met daarnaast bubbels en sushi. Het Sense Speciality pakket kost € 75,- per persoon.

Iedere werkdag kun je bij Sense terecht tot 22.00 uur. In het weekend is deze beautysalon geopend tot 18.00 uur. Ga voor meer informatie naar www.senselifestyle.nl.

Lees ook:Trouw met me, in ieder geval tot morgenochtend
Lees ook:Beauty momentje tijdens vrijgezellenfeest
Lees ook:Verzorg je voeten; veel te verduren tijdens trouwdag
Lees ook:Alles voor je vrijgezellenfeest – Win pakket!
Lees ook:Bewaar herinneringen in Vertel ‘s! trouwboeken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bubbels, sushi en beauty

  1. Joost

    Meer vrijgezellenfeesten als voorbode definitieve einde kredietcrisis?

    Vanaf 2007 ziet Onemotion de vraag naar vrijgezellenfeesten stevig dalen. Was de vraag in 2009 nog gedaald met 45% t.o.v. het topjaar 2005, in 2010 lijkt de vraag te zijn gestabiliseerd. Inmiddels zien we de vraag naar vrijgezellenfeesten weer sterk toenemen.

    Aangezien deze behoefte zeer sterk seizoensgebonden is, is het nog even afwachten of de stijging daadwerkelijk doorzet. Maar interessanter is de vraag, of een dergelijke stijging als een goede indicator kan worden beschouwd voor het vertrouwen in de Nederlandse economie?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>